Uw winkelwagentje

DE POWER VAN GEZONDE WERKNEMERS

Meer dan ooit proberen we werk, huishouden en vrijetijdsbestedingen te combineren, waardoor we er niet altijd in slagen om een gezonde maaltijd op ons bord te toveren. Hoewel de goodwill bij velen aanwezig is om bewuster te eten, zorgt onze drukke agenda toch nog voor een hele uitdaging. Jammer! Want recente studies bewijzen dat werknemers die gezond eten beter presteren, minder afwezig zijn en meer geëngageerd zijn in hun job. De healthy food service FUEL kan een positieve stimulans zijn om te streven naar een gezond voedingspatroon en een actieve levensstijl.

Benieuwd naar het effect van een gezond voedingspatroon op jouw bedrijf? Let’s team up!

VERS + VOEDZAAM + VLUG

FUEL bewijst dat kant-en-klaar ook synoniem kan staan voor verse en voedzame gerechten. Ons gepassioneerde team van professionele chefs en diëtisten zorgt ervoor dat verfijnde smaken en gezonde voedingsstoffen bij ieder gerecht perfect in balans zijn. Elk seizoen gaan ze op zoek naar de meest kwalitatieve producten voor een gevariëerd aanbod aan vlees-, vis-, vegie gerechten en snacks. Voor een maximaal behoud van smaak en versheid zijn de maaltijden zorgvuldig per portie vacuümverpakt. Opwarmen kun je eenvoudig in de oven, magnetron of op het kookvuur. Sounds easy, right?

WANT TO RECHARGE YOURSELF?

Het fenomeen van de energiedip na de lunch is helemaal niet zo normaal als we denken en vindt voornamelijk zijn oorzaak in onze bloedsuikerspiegel. Deze ondergaat snelle pieken en dalen bij een onregelmatig en onevenwichtig voedingspatroon, met een energiedip, hongergevoel en gewichtstoename als gevolg. Wil je dit graag voorkomen? Fuel helpt jou op weg naar een stabiele energieverdeling dankzij volwaardige maaltijden die bestaan uit magere eiwitten, gezonde vetten, complexe koolhydraten en verse seizoensgebonden groenten. Deze nauwkeurig samengestelde combinatie is de sleutel naar een langdurig verzadigd gevoel, een boost in je energieniveau en een scherpere focus.

 

AFTER HOURS

Vermijd dat je werknemers een drukke dag als excuus gebruiken om de zetel in te ploffen met een zak chips, omdat er niets gezond en lekker in huis is. Het effect: een nog grotere energiedip. De maaltijden van FUEL lenen zich perfect om mee naar huis te nemen waardoor je ook na het werk zorgeloos kan genieten van een gezonde maaltijd. De tijd die je uitspaart door niet naar de winkel te gaan en zelf te koken, geeft je meer ademruimte om te sporten, leuke activiteiten in te plannen en optimaal te genieten van het leven.

AT YOUR SERVICE

FUEL zorgt ervoor dat je moeiteloos gezonde en versbereide kant-en-klaarmaaltijden aan je werknemers kan aanbieden. Wij plaatsen een FUEL-koelkast op de werkvloer en leveren de maaltijden gekoeld aan. Onze aangepaste voorzieningen en jarenlange expertise maken extra personeel, dure vergunningen en intensieve werkuren volledig overbodig.

 

Interesse?

Wij ontmoeten graag mensen die onze visie over een gezondere en energierijkere werkomgeving delen.

Let’s get in touch!